HcVincentslogo

Hero Camper Tillbehörskampanj 2023!

Hero Camper Tillbehörskampanj 2023!

Vill du uppleva sommaren på ett minnesvärt sätt? Då är det dags att göra dig redo för en oförglömlig kampanj! Med Hero Campers Tillbehörskampanj får du fantastiska tillbehör på köpet till ett värde av hela 19 200 SEK.

 
 
 

Spara 19 200:-

Läs mer om Hero Campers Tillbehörskampanj och spara 19 200:- på tillbehör vid köp av en Hero Camper

Vilka tillbehör inkluderas?

När du köper en Hero Camper under kampanjperioden får du ett exklusivt tillbehörspaket som gör din Hero Camper upplevelse ännu bättre. Paketet innehåller följande:

Ett Fenderbox set

Fenderbox set är perfekt för att organisera och förvara dina campingtillbehör. Med detta smarta förvaringssystem kan du enkelt hålla ordning på allt du behöver under din resa, vilket gör det lättare att njuta av din vistelse utan att känna dig ostrukturerad.

Fenderbox

En Portable Single Gas Stove

Njut av härliga matlagningsupplevelser utomhus med det enkla portabla gasköket. Detta praktiska tillbehör låter dig laga din favoritmat när du är ute i naturen och ger dig möjlighet att skapa läckra måltider även utanför ditt kök hemma.

Gas stove

Smart Bunk

Smart Bunk är den perfekta lösningen för extra sovutrymme eller förvaring. Denna flexibla hylla kan användas som en extrasäng för ett litet barn, eller så kan den användas för att enkelt organisera och förvara dina prylar under resan. 

Missa inte detta fantastiska erbjudande!

Erbjudandet gäller endast under Tillbehörskampanjen som varar fram tills den 30 september 2023. Se till att du inte missar chansen att få dessa tillbehör utan extra kostnad när du köper en Hero Camper. Detta är ett tillfälle du inte vill gå miste för att uppleva Hero Camper på bästa sätt, och ge dig själv och din familj en sommar full av glädje och äventyr.

Vart hittar du oss?

Du är välkommen att besöka oss på någon av våra två anläggningar:

Dela med dig av vårt erbjudande!

 

Sprid gärna detta fantastiska erbjudande till dina vänner och familj, så att alla kan dra nytta av erbjudandet. Ge dem möjligheten att också njuta av  Hero Camper.

 

Ni kanske även gillar...

Antalet elbilsägare har verkligen skjutit i höjden. Men många har frågor och funderingar om vad...

Sedan de första Hero Camper-vagnarna rullade in hos Vincents påsken 2022 har den lättdragna teardropvagnen gjort...

Vincents Husbil & Husvagn kommer tillsammans med Hero Camper att besöka äventyrsmässan Overland Adventure Expo,...